Politikë Më shumë

Nimanbegu deputeti I peste me aktiv ne Parlament

Prej tvteuta00:18, 5 Korrik 2019

 Gjate pjeses se pare te ketij viti Kuvendi I Malit te Zi ka punuar me nje intenzitet me te ulet, kurse nje pjese e opozites akoma bojkoton kuvendin, keshtu thuhet ne raportin e trete gjysemvjetore mbi punen e kuvendit te punuar nga OJQ MANS, te realizuar ne kuader te projektit “Avancimi I mbikqyrjes dhe pergjegjesise se kuvendit ne Mal te Zi”. Raporti perfshin periudhen prej 1 nentorit 2018 e deri ne prill te vitit 2019, ne te cilen jane mbajtur 11 mbledhje dhe jane shqyrtuar 99 ligje dhe akte tjera. Ne kete raport thuhet se vetem 23 deputet ishin aktiv, kurse 30 perqind ishin shume pak aktiv. Deputeti i Forces Genci Nimanbegu ne kete raport renditet ne vendin e peste per nga indeksi I aktivitetit, kurse me indeksin zero renditen deputetet Nexhad Dresheviq dhe Xhavid Shaboviq. Deputeti me aktiv ne kete priudhe ishte Rashko Konjeviq me numrin e indeksit 4.70.

  • 1

    Radio