Politikë Më shumë

NIMABNEGU:ZYRA E KKSH-se-MBESHTETJE PER KOMUNITETIN SHQIPTARE NE PLAVE, GUCI DHE ROZHAJE

Prej tvteuta18:21, 11 Dhjetor 2015

Sot me datë 11.12.2015 Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi hapi zyrën koordinuese në Plavë.

Në ceremonin e hapjes, morën pjesë kryetari z. Genci Nimanbegu, nënkryetari z. Bujar Hasangjekaj, anëtarët e Këshillit nga Plava dhe Gucia, përfaqësues të partive politike shqiptare, përfaqësues të shoqatave kulturore etj.

Ky aktivitet realizohet në përputhje me objektivat dhe obligimet e Këshillit Kombëtar në mbështetje të komunitetit shqiptar në Plavë dhe Guci.

Zyra koordinuese e KKSH-së në Plavë do të jetë në shërbim të qytetarëve shqiptar në ato trava dhe do të shërbej si pikë referimi për paraqitjen e shqetësimeve me të cilat ata ballafaqohen.

  • 1

    Radio