Sociale Më shumë

Nika akuzohet për pengesë të kandidimit në zgjedhje

Prej tvteuta10:52, 17 Janar 2018

Prokurori Vlladimir Savoviq ka kumtuar se punonjësi i Komunës së Ulqinit Muhamet Nika, dyshohet për pengesë të kandidimit në zgjedhje , nga neni 184 i Kodit Penalt të Malit të Zi dhe ndaj tij është dorëzuar propozimi për akuzë.

Prokurori njoftoi se ka përfunduar marrja në pyetje e disa antarëve të Lëvizjes Qytetare URA  që ishin prezent në vendngjarje por video materialet me urdhër të gjykatës nuk do të merren si dëshmi. Ditën e dorëzimit të listës nga Lëvizja Qytetare URA pranë Komisionit Zgjedhor, erdhi deri tek një incident në mes punonjësit të Komunës Muhamet Nika dhe sia nga antarët e këtij subjekti politik.

  • 1

    Radio