Aktuale Më shumë

Ngrihen pjeserisht Porto Milena, Liqeni i Shkodres dhe Lumi Cem

Prej tvteuta20:43, 8 Janar 2017

Edhe gjate dites se sotme temperaturat vazhdojne te jene shume te uleta ne tere  territorin e Malit te Zi. Ngrica dhe akulli jane te pranishme pothuajse kudo edhe ne Ulqin, madje ne mengjesin e sotem Porto Milena pjeserisht  ka zbardhur e ngrire.  E njejta gje sipas te dhenave  sinoptike ka ndodhur edhe me mjaft lumenj, duke vecuar lumin Cem ne Malesi, si dhe nje siperfaqe e madhe e Liqenit te Shkodres.

  • 1

    Radio