Aktuale Më shumë

Nga sot, të gjitha llojet e karburanteve janë më të shtrenjta

Prej tvteuta07:54, 14 Mars 2023

Të gjitha llojet e karburanteve në Mal të Zi do të shtrenjtohen nga sot, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale (MKI) në Twitter.

Eurosuper 95 do të rritet me dy cent dhe do të kushtojë 1.57 euro për litër.

Eurosuper 98 do të kushtojë një cent dhe do të kushtojë 1.61 euro për litër.

Çmimi i Eurodieselit për litër do të jetë 1.5 euro, që do të thotë se do të rritet për dy cent, ndërsa edhe nafta do të rritet me dy cent dhe do të kushtojë 1.47 euro për litër.

  • 1

    Radio