Aktuale Më shumë

Nga diaspora 349 milion

Prej tvteuta15:20, 21 Janar 2017

Shtetasit e Malit të Zi që punojnë jashtë vendit kanë tranferuar në vend plot 349 milionë euro në 11 muajt e parë të vitit 2016. Nga Banka Qendrore njoftohet se 215 milion janë tranferuar në bazë të kompenzimeve për të punësuarit , 101 milionë nga tranferët personal, kurse 32 milionë për pensionet dhe përfitimet e tjera sociale.

Vendet nga vijnë transferimet më të shumta janë Italia, Gjermania, Serbia, Amerika, Irlanda, Zvicra, Britania e Madhe dhe Singapori.

  • 1

    Radio