Aktuale Më shumë

Nexhad Lajka ne Keshillin me te larte medial ne Mal te Zi

Prej tvteuta23:38, 8 Janar 2015

Pronari i TV Teuta, Nexhad Lajka prej ketij viti do te jete anetare i Keshillit Drejtues te Keshillit medial per veterregullim, i cili njeherit eshte edhe keshilli me i larte medial ne Mal te Zi.  Kete vendim njezeri e ka miratuar Kuvendi i ketij Keshillit, ku se bashku me Lajken, per anetare te Keshillit eshte emeruar edhe perfaqesuesja e Prva TV Sonja Drobac. Ne mbledhjen e Keshillit drejtues eshte miratuar Raporti i punes dhe ai financiar si dhe Rregullorja e punes se komisionit per ankesa. Grupi monitorues i Keshillit medial gjate vitit te kaluar ka regjistruar 138 shkelje te Kodeksit gazetaresk, e me se shpeshti eshte shkelur kapitulli i saktesise dhe njeanshmerise.

 

 

  • 1

    Radio