Aktuale Më shumë

Nesër pagesa e ndihmës sociale

Prej tvteuta15:17, 30 Nëntor 2016

Nga Ministria e çështjeve sociale kanë njoftuar se nesër me 1 dhjetor  do të bëhet pagesa e vonuar për ato që përfitojnë ndihmën sociale dhe forma të tjera të ndihmës, për çka janë siguruar 10,4 milion euro.

Deri tek vonesa ka ardhur si pasojë e mungesës së rebalancit të buxhetit, i cili u shty për shkak të zgjedheve dhe bisedimeve për formimin e qeverisë. Pasi mjetet e nevojshme për pagesën e tyre mungonin, qeveria e mëparshme u detyrua të marë borxh 80 milionë euro, dhe me anë të rebalancit ti parashohë ato si mjete për shlyerjen e detyrimeve deri në fund të vitit.

  • 1

    Radio