Kulturë Më shumë

Neser “Ditet e Mjedes”. Prezantohen autoret Berjashi dhe Gojcaj

Prej tvteuta18:12, 22 Nëntor 2019

Neser ne Qendren muzeore “Ndre Mjeda” ne Kukel, ne bashkeorganizim me Univerzitetin “Luigj Gurakuqi” ne Shkoder dhe Bashkine Vau  Dejes, do te mbahet manifestimi kulturor “Ditet e Mjedes”. Ne kete manifestim do te behet prezantimi I autoreve Ibrahim Berjashi dhe Anton Gojcaj. Mbi veprimtarinë letrare te Ibrahim Berjashit do të flasin Ismet Kallaba dhe Ali Gjeçbritaj, shkrimtar dhe publicist, me c’rast Ismet Kallaba do të shfletojë biografinë e Ibrahim Berjashit gjatë gjysmëshekullit, ndërsa Ali Gjeçbritaj do të prezantohet me një vështrim mbi letërsinë për fëmijë te autorit Berjashi. Po ashtu,do të prezantohet edhe Anton Gojçaj me gjithë veprimtarinë e tij letrare,në poezi,prozë e kritikë letrare. Dy autorët, per pjesemarrje i ka përzgjedhur Dom Nikë Ukgjini.

  • 1

    Radio