Sociale Më shumë

Nënshkruhet marrëveshja për rikonstruimin e rrugës Tivar-Ura e Merkotit-Krythë

Prej tvteuta10:04, 6 Gusht 2020

Dje në Tivar kryetari Dushan Raiçeviq, kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq, dhe drejtori i Drejtorisë për komunikacion, Savo Paraça, nënshkruan marrëvshjen për rikontruimin e rrugës Tivar-Ura e Merkotit-Krythë. Ky investim do të ketë një ndikim të madh në lidhjen më të mirë me Shqipërinë ,zhvillimin e zonës së Merkotit dhe Krythës,  por edhe në mes komunës së Ulqinit dhe Tivarit, u tha në takim. Ky investim kap vlerën e 10 milionë eurove dhe pritet të fillojë vitin e ardhshëm.

  • 1

    Radio