Aktuale Më shumë

NENSHKRUHET MARREVESHJA E ANEKSIT NE MES PDS-se DHE FORCES

Prej tvteuta17:26, 8 Korrik 2015

Sot ne Podgoricë ne ndertesen e vjeter te Qeverise u be nenshkrimi I Aneks marreveshtjes ne mes te liderit te Partisë Demokratike të Socialistëve, Millo Gjukanoviq dhe homologut te tij te Forcës së Re Demokratike,Nazif Cungu.
Me Aneks marreveshje eshte i perfshire realizimi I disa pikave kyce te cilat jane probleme te hershme te pakices shqiptare, por kesaj radhe realizimi I tyre eshte I afatizuar dhe lideri I forces, Nazif Cungu shpreh optimizem qe kjo marreveshje do te realizohet me dinamiken e planifikuar dhe se shume shpejt do te formohen grupet e perbashketa te punes per secilen pike. Personi I autorizuar nga pala e PDS-se per mbikqyrjen e procesit te realizimit te marreveshjes eshte nenkryetari I PDS-se dhe njeherit nenkryetar I qeverise, Dushko Markoviq.

  • 1

    Radio