Aktuale Më shumë

Nënat nuk pajtohen me uljen e kompensimeve

Prej tvteuta16:35, 4 Shkurt 2017

Ulja e kompensimeve për nënat me 3 ose më shumë fëmijë ka goditur gjendjen e tyre financiare, çka ka ngjallur protesta dhe pakënaqësi në disa qytette të vendit.

Kësaj rradhe nënat janë tubuar në Berane para Qendrës për punë sociale, ku kanë protestuar gjatë ditë ssë djeshme. Spas tyre ulja e kompensimeve është jokushtetuese, dhe ato nuk do të pajtohen me një akt të tillë. Ato kanë përçuar mesazhin se do të vazhdojnë luftën e tyre së bashku me nënat e qyteteve tjera të vendit.

  • 1

    Radio