SPORT Više

Nejla Hodžić (ŽRK Ulcinj) među odabranim pionirkama na Rukometnom kampu na Cetinju

Prej tvteuta10:31 17 Jul 2021

Od 1. do 10. jula održan je 21. Rukometni kamp „Šampion“ Lovćen 2021., koji je ove godine organizovan  na Ivanovim Koritima. U prvoj grupi na jedinom reprezentativnom kampu u Crnoj Gori, koji je  organizovao  Rukometni savez Crne Gore, boravila je ženske pionirska reprezentacija za  igračice rođene 2008. i 2009. godine. Jedina rukometašica iz Ulcinja bila je Nejla Hodžić, koja je gostujući u jutarnjem programu TV Teuta kazala da je jako srećna što je bila dio reprezentacije, te i da se nakon poteškoća u prvim danima boravka na Cetinju uklopila u treninge.

„Treninzi nijesu bili toliko teški, trenirali smo dva put dnevno, Treninge su vodili Bobana Krstović i Miloš Perović“, kazala je Nejla.

Njen trener, Mustafa – Mućko Kolari kazao je da je zaista čast što je igračica iz njihovog kluba imala šansu da bude dio kampa, posebno uzimajući u obzir činjenicu da pionirke ŽRK Ulcinj nijesu igrale pionirsku ligu Crne Gore.

„Na kampu je bilo oko 30 djevojčica iz gotovo svih kluboba zemlje, a ja vjerujem da je bilo prilike da igramo prvenstvo za pionire da bi sigurno bilo i više igračica iz našeg kluba“, smatra Kolari.

Nejla kaže da ju je iznenadio poziv da bude dio kampa, a posebno će, kako kaže upamtiti susrete sa našim najboljim rukometašicama, koje su ih posjetile na Cetinju.

S. Vukčević

  • 1

    Radio