Politikë Më shumë

Në Ulqin më shumë votues se në zgjedhjet e kaluara

Prej tvteuta16:17, 6 Dhjetor 2017

Në zgjedhjet lokale në Ulqin të cilat  do të mabhen me 4 shkurt, të drejtë vote kanë 19,918 votues, 173 më shumë se në zgjedhjet parlamentare të vitit 2016. Nga Ministria e Punëve të Mbrendshme thonë se qytetarët mund të informohen dhe të  verifikojnë vendvotimin e tyre në filialen e kësaj ministrie në Ulqin, prej të hënës deri të premten, nga ora 8.00 deri në orën 14.00.

Për këtë nevojitet që të jenë të pajisur me letërnjoftim ose pasaportë valide.

  • 1

    Radio