Sociale Më shumë

Në Ulqin lind foshnja e parë në vitin 2017

Prej tvteuta21:06, 3 Janar 2017

Në vitin 2017  foshnja e parë është e  gjinisë femrore e cila ka lindur në mëngjesin e datës 03.01.2017 në orën 7 :00 në Maternitetin e Ulqinit.

Foshnja është e rëndë 3 kg e 400 gram. është foshnja e tretë  e nënës  Fadile Axhemoviq, njohtohemi nga doktoresha Sadije Hollaj e cila edhe ka kryer lindjen në fjalë. Ajo  i tha televizionit Teuta se nëna dhe foshnja gëzojnë shëndet të plotë dhe se çdo gjë ka kaluar mirë.

  • 1

    Radio