Sporti Më shumë

NE ULQIN FILLOI TURNEU MBARËKOMBËTAR NË FUTBOLL

Prej tvteuta16:24, 5 Prill 2019

Sot filloi Turneu Mbarëkombëtar në futboll për grupmoshat U-15 i cli zhvilohet ne kuader te dites se Ulqinit. Ne kete turne te karakterit mbarekombetare pjesemarres ishin perfaqesues te të gjitha trojeve, Durrësit, Pejes, Tetovës,  nga Trnovci, Ulqini dhe per here te pare ne kete turne vjen ekipi nga Arbreshi i Zarës. Fjalen e rastit e mbajten koordinatoret nga trojet, kurse turneun e shpalli te hapur kryetari i komunes Loro Nrekiq. Ky Turne i cili mban  moton “ Luajmë fudboll për të njohur trojet tona”  me nje perkushtim te posacenm te dashamiresve te sportit  me shume sukses po realizohet  cdo vit neper  trojet ku jetojne shqiptaret, me qëllim te bashkimit te bashkemoshatareve  permes sportit.

  • 1

    Radio