Politikë Më shumë

Në Triesh u zbulua busti i Gjergj Kastrioti Skenderbeut

Prej tvteuta17:06, 15 Tetor 2019

Ditën e sotme në Triesh të Malësisë u bë zbulimi solemn i bustit të heroit tonë kombëtar Gjergj Katrioti Skenderbeut. Në ceremoni morën pjesë një numër i madh i qytetarëve nga të gjitha trevat shqiptare dhe diaspora, zyrtarë të Komunës së Tuzit dhe administratës publike, si dhe ambasadorët e Shqipërisë dhe Kosovës. Zbulimin e bustit e bëri kryetari i Komunës së Tuzit Nik Gjeloshaj dhe drejtori i shkollës me të njëjtin emër në Triesh, Nikollë Dukaj.

  • 1

    Radio