Sociale Më shumë

Në shkollën fillore “Mareshali Tito” të kënaqur me suksesin e nxënësve

Prej tvteuta16:25, 11 Nëntor 2017

Shkolla fillore “Marshali Tito” tremujorshin e parë e ka përfunduar me sukses dhe nga udhëheqësia janë të kënaqur me punën e nxënësve. Nga 1165 nxënës sukses pozitiv kanë pasur 1013, kurse negativ 152, çka është diçka e mirë në krahasim me vitin e kaluar ku me sukses negativ ishin 223 nxënës.

“Ne jemi të kënaqur me suksesin e nxënësve në këtë vit shkollor, kemi disa gjenerat të mira nxënësish të cilët premtojnë shumë” deklaron për televizionin Teuta drejtori i shkollës Arben Llunji.

  • 1

    Radio