Aktuale Më shumë

Në Portin e Tivarit u sekuestruan 4 mijë pako cigare

Prej tvteuta16:54, 12 Qershor 2022

 

Në Portin e Tivarit janë sekuestruar tetë kontejnerë cigaresh, që janë rreth 4 mijë pako, me vlerë rreth 3.5 milionë euro, njoftoi Administrata e të ardhurave dhe doganave.
Siç thonë ata në bashkëpunim me MPB-në e Malit të Zi dhe Drejtorinë e Policisë, kanë realizuar një aksion të ri për të trajtuar kontrabandën e cigareve.

Pronar i cigareve është kompania “Lenira International”, e lidhur me kompaninë “Playmaker”.

Siç është bërë e ditur nga Administrata e të ardhurave dhe doganave, gjatë muajit të kaluar, që nga ardhja e administratës së re, është intensifikuar lufta kundër kontrabandës së cigareve, gjë që, siç thonë ata, dëshmon se kjo është konfiskimi i tretë më i madh. .

“Gjatë periudhës së përmendur, shërbimet kompetente në Malin e Zi kanë sekuestruar më shumë cigare se çdo shtet tjetër evropian. Me veprime dhe bashkëpunim të koordinuar po përmirësojmë imazhin e vendit dhe nuk do të synojmë që me vendosmëri të ndalojmë kontrabandën e cigareve nëpër vendin tonë, sepse Porti Tivari duhet të bëhet shtylla kurrizore e zhvillimit të Malit të Zi.” , jo pikë kontrabande”, njoftoi Administrata e të ardhurave dhe doganave

 

  • 1

    Radio