Aktuale Më shumë

Në mungesë të opozitës

Prej tvteuta14:17, 18 Dhjetor 2014

Ditën e mërrkurre këshilltart e kuvendit te komunes së Ulqinit miratuan 32 vendime prej të cilave shumica u takojn plotësimeve dhe ndryshimeve të planeve urbanistike si dhe kompletimi i parcelave ndërtimore. Një debat të gjall këshilltaret zhvilluan rreth vendimit mbi shpërndarjen e mjeteve financiare organizatave joqeveritare. Poashtu u bënë vërejtje edhe rreth përgjigjeve të pyetjeve të këshilltarëve, siç u dëgjua vazhdimisht vonojnë përgjigjet e ekzekutivit. Mungesa e këshilltareve të opozitës sikur përshpejtoj procedurën e realizimit të rendit të ditës.

 

  • 1

    Radio