Politikë Më shumë

Në Mal të Zi janë të regjistruara 54 parti

Prej tvteuta10:00, 22 Janar 2018

Në Mal të Zi janë aktualisht të regjistruara 54 parti politike, ku vitin e fundit janë regjistruar tri parti të reja, kurse 2 janë fshirë nga regjistri.

Partitë e reja janë formuar kryesisht në bllokun opozitar, pas përçarjes në mes disa partive. Për të formuar parti politike në Mal të Zi nevojiten 200 nënshkrime , dhe duke marrë parasysh numrin e banorëve , vendi ynë është rekorer në numrin e partive, me 1 parti në 9000 banorë.

  • 1

    Radio