Aktuale Më shumë

“Ne do të parandalojmë kthimin e PDS në çdo formë”

Prej tvteuta09:59, 7 Shkurt 2022

Nëse dikush përpiqet të luajë me popullin dhe vendos të bëjë ndonjë marrëveshje me PDS në lidhje me një qeveri të ardhshme, ai do të përballet me popullin dhe Frontin Demokratik (DF), tha deputeti i FD Jovan Vuçuroviq.
“Fronti Demokratik (DF) dhe shpresoj të tjerët nga shumica parlamentare, do të pengojnë kthimin e Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS), në çdo formë, në një pozicion vendimmarrës, sepse kjo do të ishte shkelje e vullnetin elektoral të qytetarëve. Partia që ka goditur Malin e Zi dhe ishte më shumë një krah politik i mafias sesa një organizatë politike, nuk duhet t’i jepet më mundësia të bëjë pyetje, por duhet të ndëshkohet politikisht për gjithçka që ka bërë për 30 vjet, jo të ringjallet”, tha Vuçuroviq.
Nëse në fund të fundit, siç tha ai, dikush tenton të luajë me popullin dhe vendos të bëjë ndonjë marrëveshje me PDS-në për ndonjë qeveri të ardhshme, do të përballet me FDF dhe popullin.

  • 1

    Radio