Politikë Më shumë

NDRYSHIMET NE MAL TE ZI JANE TE PASHMANGSHME

Prej tvteuta17:27, 27 Mars 2019

Organizatoret e protestave Rezisto – 97000 kane fituar nga Fronti demokratik dhe Partia Socialdemokrate propozimin per ndryshimin dhe plotesimin e draftit te “Marreveshtjes per teardhmen”, kane njoftuar organiyatoret.

Vleresojme se kjo eshte nje rruge e mbare drejte vazhdimit te bashkepunimit me qellim te zgjidhjes se krizes se rende politike. Disa parti ne parim vec e kane perkrahur draft marreveshtjen, dhe vetem me mund te perbashket mund te vijme deri te dokumenti I cili do te jete I pershtatshem per te gjithe.

Me kete qellim, u kemi nisur ftese lidereve te partive opozitare parlamentare, qe ne takimin e perbashket te zgjidhim paqartesite e mbetura. Megjithate me dhjetra mijera qytetarenga rruget e Podgorices  kane percuar mesazh te padyshimte opinionit vendas dhe boterore se ndryshimet ne Mal te Zi jane te pashmangshme dhe te pandalura, thuhet nga organizatoret e protestave.

  • 1

    Radio