Aktuale Më shumë

Ndihmoni Xhenisin

Prej tvteuta10:14, 7 Korrik 2022

Djaloshi 10-vjeçar Xhenis Maniq, i cili vuan nga Spina Bifida, ka nevojë për ndihmën tuaj.

Xhenisi ka nevojë urgjente për operacion i cili do të largonte cistën në shpinën e tij, si dhe ujë nga truri. Për këtë procedurë duhet të shkojë në Turqi, për çka familja nuk ka mundësi të sigurojë mjetet e duhura.

Prandaj luten të gjithë që kanë mundësi të ndihmojnë Xhenisin në rrugën e tij të shërimit.

Ndihmat mund të dërgohen përmes faqes:

https://www.gofundme.com/f/urgent-xhenis-maniq-needs-our-help?qid=dbec05925057c25110310a406bc5c3ee

  • 1

    Radio