Sociale Më shumë

Ndihmë familjes së Kasem Beharoviq

Prej tvteuta15:54, 30 Janar 2018

Komuna e Ulqinit dhe afaristët do të ndihmojnë familjen e Kasem Beharoviq, të cilit ditë më parë iu dogj shtëpia dhe humbi të gjitha. Kështu u ra dakort në takimin e inicuar nga kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me afaristët e Ulqinit dhe përfaqësuesit e Bashkësisë Islame. Pasi nga afër u njoftuan për pasojat e shkaktuara nga zjarri në banesën e Kasem Beharoviq dhe për faktin që familja prej disa ditësh është  në qiell të hapur, njëzëri u dakorduan që pa humbur kohë te fillojë ndërtimi i banesës së re. Afaristët  nga veprimtaria e tyre u shprehën të gatshëm që të ndihmojnë familjen e Beharoviq. Në fund kryetari i Komunës së Ulqinit edhe njëherë i shprehu falenderime dhe konsiderata përfaqësuesve të biznesit të cilët çdo herë kur e lyp nevoja janë të gatshëm të ndihmojnë, thuhet në kumtesën e Komunës së Ulqinit.

 

  • 1

    Radio