Sociale Më shumë

Ndihmë edhe me anë të mesazheve telefonike

Prej tvteuta16:40, 6 Prill 2020

Trupi Koordinues Nacional në bashkëpunim me operatorët telefonik, Telekom, Mtel  dhe Telenor, kanë hapur linjën e mesazheve telefonike për të ndihmuar në luftën kundër koronavirusit. Ndihma me vlerë prej 1 euro mund të dërgohet nëpërmjet mesazheve në numrin 15888, pas së cilës fitohet edhe mesazhi konfirmues për doancionin e dhënë. Përveç në këtë mënyrë, donacionet mund të jepen edhe nëpërmjet faqes zyrtare të Trupit Koordinues Nacional, duke përcjellur udhëzimet e publikuara.

  • 1

    Radio