Sociale Më shumë

Ndihma për të përmbyturit

Prej tvteuta12:42, 16 Shkurt 2015

Mali i Zi i ka dërguar shqipërisë ndihma humanitare për të përmbyturit , në një vlerë 50 000 euro. Ndërkaq , ndihmë të ngjashme ka përgaditur edhe për Republikën e Maqedonisë , e cila pret kordinimin e organeve kompetente të të dy shteteve. Në pajtim me kërkesën e republikës së shqipërisë , për shkak të përmbytjeve të mëdha që kanë prekur këtë shtet , drejtorati për çështje emergjente të ministrisë së punëve të brendëshme , ministria e mbrojtjes dhe kryqi i kuq i Malit të Zi kanë ndarë nga 1300 batani, 300 mushemë, 15 çadra , 200 çizme gome etj, ka kumtuar qeveria e Malit të Zi.

  • 1

    Radio