Sociale Më shumë

Ndezja e vishkujve në Ulqin para kishës së Shën Nikollës në Meteriz

Prej tvteuta10:39, 6 Janar 2017

Sot besimtarët ortodoksë shënojnë  Natën e Buzmit në prag të Krishtlindjeve, kurse nesër me shtatë  janar  festojnë  Krishtlindjet dhe lindjen e Jezu Krishtit. Ndezja e zjarrit tradicional me këtë rast do të bëhet para kishës së Shën Nikollës në Meteriz në orën 17.00, ndërsa para  kishës së Shën Vasilit të Ostrogut në orën15,00.

Mesha e Krishtlindjeve do të kryhet në orën 20,00 në Kishën Katedrale në Meterizi. Prifti  Radojica Bozhoviq u bëri thirrje të gjithë besimtarëve që të mblidhen së bashku dhe të mirëpresin Krishtlindjet në paqe dhe prosperitet.

  • 1

    Radio