Sociale Më shumë

NDËRTIMI I RRUGËS REGJIONALE NP,”UJËSJELLËS DHE KANALIZIME” I KUSHTOI MBI 480 MIJË EURO

Prej tvteuta15:50, 15 Prill 2019

Përgatitjet për sezonin turistik në Ndërmarrjen Komunale “Ujësjellës dhe Kanalizime”kanë fuilluar me një ritëm të përshpejtuar.

“Jemi duke përgatitur pompat zhytëse në Bunë, dhe Kllezën,në Lisna Bore është duke u bërë riparimi  i motorrave të pompave,ndërsa në objektet tjera janë në funksion.Ditë më parë është vu në funksion një pompë e re në rezervuarin e qytetit,që shpenzon shumë më pak rrymë elektrike, por ka  rezultate të njëjta”shprehet për televizionin Teuta drejtori i Ndërmarrjes Publike” Ujësjellës dhe Kanalizime”,Fuad Haxhibeti

Dëmet që janë shkatuar gjatë ndërtimit të rrugës në sistemin e ujësjellësit ndërmarrjes në fjalë i kanë kushtuar mbi 480 mijë euro,të cilat dukshëm kanë ndikuar në gjendjen financiare.Haxhibeti shpreson se do të fitojë dëmshpërbimin nga Ministria përkatëse  

Tenderi për ofertuesin më të mirë për  kryerjen e punimeve në rrjetin e kanalizimit me shumë prej më shumë se 4 milion euro ka përfunduar, dhe shumë shpejt pritet të nënshkruhet kontrata në mes të investitorit dhe kryerësit të punimeve.

  • 1

    Radio