Sociale Më shumë

Ndërpritet seanca e Kuvendit Komunal: Gjeka tërheq pikat e rendit të ditës

Prej tvteuta16:24, 23 Dhjetor 2015

Seanca e Kuvendit Komunal e cila filloi sot me disa pika mjaft të “nxehta” për këshilltarët dhe qytetin në përgjithësi, u ndërpre për shkak se Kryetari i Komunës, i cili ishte edhe propozuesi i tyre, i tërhoqi ato nga rendi i ditës.

Tërheqja e bë me arsyetimin se rendi i ditës duhet të plotësohet edhe me disa pika tjera, por flitet se ato janë tërhequr për shkak të mungesës së shumicës. Kryetari i Kuvendit Fuad Haxhibeti ka thirur mbledhjen e kolegjiumit në të cilën pritet të caktohet edhe datën e vazhdimit të seancës.

  • 1

    Radio