Sociale Më shumë

Ndërprerje e energjisë elektrike në disa zona të qytetit

Prej tvteuta16:00, 24 Nëntor 2017

Për shkak të punimeve në rrjet , nesër në disa zona të Ulqinit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në intervale të shkurtra , njoftojnë nga Shërbimi i shpërndarjes.

Prej orës 9.15 deri në orën 9.45 , një pjesë e Plazhi të Vogël, Hollegro dhe Kampet e Jadranit, prej 10.00 deri në 10.30 një pjesë e Pinjeshit, prej 8.30 deri në 9.00 rruga Hafiz Ali Ulqinaku, dhe prej orës 10.45 deri në orën 11.15 zona mbi hotelin Albatros.

  • 1

    Radio