Ekonomi Më shumë

Ndermarrja Mtel, lider ne numrin e shfrytezuesve te rrjetit

Prej tvteuta09:56, 23 Mars 2019

Ndermarrja Mtel ne muajin shkurt te ketij viti, për nga numri I shfrytëzuesve eshte bere lidere e rrjeteve operative ne Mal te Zi. Për 30 perqind është rritur numri I shfrytezuesve në krahasim me vitin 2017, kështu ka deklaruar drejtori I përgjithshëm I kësaj ndërmarrje, Vlladimir Lluçiq. Ai në pres conference ka deklaruar se viti I kaluar ishte I suksesshem për këtë ndërmarrje duke theksuar rritjen ne internet, television dhe nje rritje tejet te madhe ne rrjetin celular. “Është rast I radhë në botë, që dikush kush vjen si I treti, të arrijë në nivelin e pare me 33, 8 perqind të shqfrytëzuesve, deklaroi Lluçiq.

  • 1

    Radio