Slider Më shumë

Ndahen mjetet financiare për mbrojtje dezinfektuese në institucionet arsimore

Prej tvteuta12:10, 8 Janar 2022

Drejtoria për kadastër dhe pronën shtetërore, ka detyrim të  zhvillojë bisedime pa shpalljen paraprake  publike, duke respektuar parimin e konkurrencës.

Ministria e financave dhe përkujdesjes sociale, do të ndajë 1.25 milion euro për furnizimin me mjete për dezinfektim dhe pajisjet mbrojtëse për nevojat e institucioneve edukativo – arsimore dhe organet shtetërore.

 

Siç thuhet në informacionin nga mbledhja e Qeverisë, të mbajtur me 29 dhjetor 2021, Ministria përkatëse nga rezervat buxhetore do t’i riorientojë  mjetet e duhura drejtorisë për kadastër dhe pronën shtetërore për këto qëllime.

  • 1

    Radio