Kulturë Më shumë

Ndahen diplomat për pjesmarrësit e puntorisë “Youth Competent Leaders”

Prej tvteuta10:18, 24 Nëntor 2017

Puntoria “ Youth Competent Leaders “ apo  “Lideret e rinj“ pjesë e së cilës ishin gjimnazistët nga Ulqini , përfundoi me sukses me ndarjen e diplomave të gjithë pjestarëve . Kjo puntori ka zgjatur 5 javë dhe qëllimi primar i organizimit të saj ka qenë që të rinjtë e Ulqinit te socializohen , të zhvillojnë aftësitë e tyre komunikuese dhe që një ditë të arrijnë të behen liderë të sukseshëm.

  • 1

    Radio