Kulturë Më shumë

Nata parë e koncertit “Netët e Muzikës Klasike” u përcoll me interes nga publiku

Prej tvteuta17:47, 25 Shkurt 2022


Netët klasike në Ulqin janë nga ato të rrallat, por kur ndodhin kanë një energji më vete.

Ashtu ishte edhe mbrëmja e parë e koncertit “Netët e Muzikës Klasike”.

Musa Hoxha bashkë me drejtoreshën e shkollës së muzikës Fatime Buzuku si orgaanizatorë të këtyre netëve folën mbi gjithë këtë organizim si përpara ashtu edhe mbas përfundimit të natës së parë ku shprehën të kënaqur si me përformancat ashtu edhe me reagimin e publikut.

Njëra ndër sopranot e kësaj mbrëmje ishte Gjylie Pelingu, ku foli duke filluar nga përformanca e saj e deri tek planet dhe aktivitetet e saja që e presin në periudhën e afërt.

  • 1

    Radio