SPORT Više

Nakon teškog početka, Divanović zadovoljan svojim izdanjem u Šahtjoru

Prej tvteuta14:08 3 Decembar 2022

Nakon osvajanja titule šampiona Bjelorusije, klub Zaima Divanovića, Šahtjor iz Soligorska, rezimira uspješnu sezonu. Divanović je gostujući u jutarnjem programu „Novi dan“ govorio o očekivanjima prilikom dolaska u klub, ali i o usponima i padovima njegovog kluba, kao i  o tome kako je on sam, uspio da se izbori sa prvim, lošijim startom u klubu.

„Početak je bio težak, kad sam stigao moja očekivanja su bila velika a nije bilo sve kako treba, donekle sam bio i razočaran. Tu mislim na minutažu, treninge… Vremenom je počelo da se mijenja, i kada pogledam kraj godine, srećniji sam što se to desilo na početku nego na kraju, i kada se sve sabere – ne bih ništa promijenio“, kazao je Divanović.

Klub za koji igra sezonu je startovao loše, a sa njegovim igranjem, promijenio se i trener kluba.

„Očekivanja su bila velika i kad smo igrali u Evropu, pa i nakon Lige Konferencija iz koje smo ispali, bili smo maksimalno razočarani…. Ali eto, izborili smo se do kraja“, kazao je Divanović, koji će narednih mjesec dana biti slobodan od klupskih obaveza, a već 10. januara očekuje ga povratak u Bjelorusiju.

Poslušajte između ostalog i da li ovaj talentovani fudbaler iz Ulcinja želi da ostane u klubu do kraja trajanja ugovora, ali i tome da li prati crnogorsku ligu i Mundijal u Kataru.

  • 1

    Radio