SliderMN Više

NAJNOVIJE: Do kraja nedjelje onlajn nastava u cijeloj zemlji

Prej tvteuta11:59 13 Decembar 2022

Imajući u vidu da su i danas pristigle dojave o postavljenim bombama u više osnovnih i srednjih škola u Crnoj Gori, Ministarstvo prosvjete je, poštujući preporuke Uprave policije, donijelo je odluku da se nastava u svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji Crne Gore organizuje onlajn do kraja nedjelje.
„Na ovaj način nastojimo da obezbijedimo kontinuitet nastave, vodeći računa o bezbjednosti učenika i zaposlenih. Ministarstvo prosvjete će u saradnji sa Upravom policije, blagovremeno obavijestiti javnost o daljim aktivnostima i preporukama. Takođe, i danas apelujemo na smirenost i pribranost svih građana, te poštovanje instrukcija Ministarstva i Uprave policije, kako bi zajednički doprinijeli stabilnosti u  novonastaloj situaciji“, navode iz Ministarstva.

Ministar prosvjete Miomir Vojinović istakao je povodom novih dojava o bombama u crnogorskim školama, da sve što preduzimaju, i juče i danas, rade u koordinaciji sa Upravom policije, te da je bezbjednost djece na prvom mjestu. Kako je napomenuo nastava će se danas organizovati onlajn, a moguće i tokom čitave sedmice.

  • 1

    Radio