Politikë Më shumë

MUSTAFIQ: PROTESTAT NUK PO TREGOHEN GJITHËPOPULLORE

Prej tvteuta19:13, 11 Tetor 2015

Shprehja e pakënaqësisë ose të qëndrimeve politke nëpërmes të protestave është akt legjitim, mirëpo zgjidhjen është dashur ta kërkojnë nëpërmes të institucioneve, e jo në rrugë, ka vlerësuar nënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi dhe të partisë boshnjake, Sulo Mustafiq. Ai tha se protestaT edhe pse jane paralajmeruar si qytetare dhe gjithëpopullore, ato kane treguar një pasqyrë dhe një mesazh krejtësisht ndryshe.

  • 1

    Radio