Sociale Më shumë

Mustafa: Për ndriçim në Shtoj priten investitorë

Prej tvteuta16:42, 17 Dhjetor 2016

Nga Sekretariati për veprimtari komunale thonë se për projektimin e ndriçimit të rrugës prej qendrës së Shtojit deri në Adë janë planifikuar 10.000 euro për vitin e ardhshëm, por për investimin total duhen mjete të konsiderueshme që Komuna për momentin nuk i ka.

Sekretari Mustaf Gorana, tha për televizionin Teuta se në kët pjesë planifikohet ndërtimi i komplet infrastrukturës moderne  dhe në rast se gjenden investitorë apo partnerë tëmundhsëm atëherë realizimi nuk do të ishte problem.

Në këtë zonë ndriçimi publik mungon, çka ka ndikuar në rritjen e aksidenteve me bagëtitë që pa kontroll lëvizin nëpër rrugët e Shtojit.

  • 1

    Radio