TURIZËM Më shumë

Murati: Hapja e tenderit vonoi, pasojat mund të jenë të rënda

Prej tvteuta15:18, 24 Maj 2019

Në mbledhjen e djeshme të Trupit koordinues për përcjelljen e sezonit turistik u diskutuan edhe problemet me të cilët përballen qiramarrësit e plazheve. Hajdar Murati nga plazhi MCM, tha se ato akoma nuk kanë mundësi të pajisen me leje të punës, sidomos lejet për kampe, pasi siç u shpreh ai, është vonuar me hapjen e tenderëve . Nëse vazhdohet me këtë ritëm, qiramarrësit nuk do të jenë në gjendje deri në korrik të pajisen me lejet përkatëse, ndërsa inspektorët janë në terren dhe kanë filluar denimet e para, tha Murati.

  • 1

    Radio