Ekonomi Më shumë

Mulliri i vajit” Katana” në kulmin e punës

Prej tvteuta15:50, 30 Tetor 2017

Mulliri i vajit „Katana” këto ditë është në kulmin e punës.Pronari i mullirit”Katana” Skender Katana u shpreh se është i kënaqur me frytin  e këtij viti.

“Këtë vit kemi një fryt të shëndetshëm,andaj presim edhe vaji të jetë i cilësisë së lartë” exsta virgjer”,ndërsa ullishta këtë vit ka një frytëdhënje të mirë,dhe në përgjithësi mund të them se është vit i bereqetshëm” i tha televizionit Teuta ullishtari i njohur -Skender Katana.

Në Këtë mulli   ulliri përpunohet me metodën e centrifuges,dhe me anë të mullirit të gurit nën presion, përndryshe kjo familje ka një traditë mbi 100 vjeçare të përpunimit të ullirit.

 

 

 

 

 

  • 1

    Radio