Sociale Më shumë

Mugosha : Do të forcojmë kontrollet kufitare

Prej tvteuta11:12, 19 Qershor 2020

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik Boban Mugoša tha për RTVMZ se situata me koronavirus është serioze për shkak të papërgjegjësisë së individëve dhe theksoi se ai do të forcojë kontrollet kufitare. Ai njoftoi se rivendosja e maskave është një hap prapa dhe njoftoi se ai do të ndryshojë disa gjëra në seancën e sotme te trupit kordinues. “Situata është serioze në kuptimin që ka 13 raste në vetëm pesë ditë, për fat të mirë nuk ka aq shumë grupime, por kemi një situatë ku duhet të shkojmë në të gjithë Malin e Zi dhe të kërkojmë kontakte, ne po  e bëjmë ket dhe po vayhdojme testiemt , gjetëm shumë kontaktet dhe reaguam “, tha Mugosha. I pyetur nëse Mali i Zi mund të kontrollonte më mirë kufijtë me BH, Mugoša tha se ata e dinin se ekzistonte rreziku i rasteve të reja duke hapur kufijtë. Unë ende i qëndroj faktit se ne mund të kontrollojmë gjithçka”, theksoi Mugosha.

  • 1

    Radio