Sociale Më shumë

“Mogul” vazhdon me projektin “Biznesi i vogël, shansi i madh”

Prej tvteuta11:50, 7 Maj 2016

OJQ “Mogul”  dje mbajti punetorinë e radhës në kuadër të projektit “biznesi i vogël-shansi i madh” në të cilin pjesëmarrësit janë personat me invaliditet. Sikur edhe në punëtoritë e mëparshme, pjesëmarrësit janë edukuar se në cfarë mënyre  dhe metoda mund të kycen  në bashkësi, me qëllim që të krijojojnë pavarësi materjale për vetë dhe familjen. OJQ 35 mm me këtë projekt ka për qëllim që të inkuadrojë sa më shumë persona me invaliditet dhe të nxisë punën e tyre për iniciativa të bizneseve të ndryshme.

  • 1

    Radio