Sociale Më shumë

MogUl nis projektin për gazetarët e rinj

Prej tvteuta16:03, 14 Nëntor 2017

Me qëllim të edukimit dhe profesionalizimit të gazetarëve të rinj, organizata joqeveritare MogUl, starton me projektin i cili ka për qëllim përmirsimin e njohurive zë gazetarëve të rinj nga Ulqini. Drejtori i kësaj organizate Xhemal Peroviq, thotë që ky projekt do të ofrojë benefite të shumta për zhvillimin e mëtejshëm të gazetarisë hulumtuese në Ulqin. Referuesit do të jenë nga gazetarë të njohur nga vendi si Dragoljub Vukoviq, Ana Komatina dhe Leonard Kerquku nga Kosova. Ky projekt është pjesë e një  projektit të gjërë i cili financohet nga Bashkimi Evropian.

  • 1

    Radio