AKTUELNO Više

Mlađa postava „Bisera Bojane“ ne krije oduševljenje angažmanom na ovom projektu

Prej tvteuta16:35 17 Septembar 2016

Snimanje filma „Biser Bojane“ polako ide po planiranom rasporedu. Dio velike plaže gdje su pretežno kajteri sada su okupirali filmski producenti, statisti, glumci, i mnogi drugi koji rade na ovom projektu. Mladi glumci koji će se pojaviti u filmu oduševljeni su prirodom Ulcinja, Velikom plažom i  ne kriju oduševljenje povodom angažmana  u ovom projektu.

Emir Ćatović, , Slaven Došlo, Olivera Bacic, Vanja Nenadić i mnogi drugi nešto mlađi članovi posade “Bisera Bojane” otkrili su nam po neki detalj o svojim ulogama a nekima će se, kako se nadaju, ovaj film donijeti i mnogo veću popularnost.

„Đorđe je mladi ljekar i ljubitelj ptica iz Beograda koji se zaljubljuje u Ulcinju, međutim davno prekinuti odnos sa njegovim ocem će mu potpuno promijeniti život“, otkriva Slaven Došlo, jedan od glavnih protagonista ovog filma.

Njegova partnerka u filmu  Vanja Nenadić tumači  Lolu, Ulcinjanku koja voli kajt i susrijeće se sa Đorđem a šta će sa njima biti na kraju ipak nije htjela da otkrije.

„Snimati ovdje u ovakvoj atmosferi zaista je predivno. Nas dvoje smo tek počeli da snimamo zajedničke scene i mogu da vam kažem da je scenario zaista fantastičan i mnogi će biti oduševljeni onim što će vidjeti,“ kazala je Nenadićeva.

  • 1

    Radio