Sociale Më shumë

MIRATOHET VENDIMI PER THEMELIMIN E PARKING SHERBIMIT

Prej tvteuta13:39, 25 Mars 2019

Sot filloi vazhdimi i seances se Kuvendit te Komunes se Ulqinit ne te cilin pika e pare e shqyrtimit ishte Vendimi per themelimin e ndermarrjes se re ne komunen e Ulqinit, Parking sherbimi. Per kete pike u zhvillua nje debate mjaft e gjate ku fokusi kryesore ishte tek bordi drejtues. U shpalosen mjaft argumente pro dhe kunder se a i duhet brodi drejtues kesaj ndermarrje apo jo. Kryetari i Komunes, Loro Nrekiq, si propozues i kesaj pike, tha se eshte me rendesi qe te votohet sa me pare me qellim te fillimit te funksionimit te ketij sherbimi i cili i nevojitet shume komunes se Ulqinit, pasiqe parkimi eshte problematike e madhe. Pas diskutimeve u votua kjo pike, ne te cilen nuk parashihet te kete bord drejtues.

  • 1

    Radio