Politikë Më shumë

Miratohet investimi prej 5 milionë euro

Prej tvteuta12:57, 24 Shtator 2015

Në seancën e mbajtur gjate dites se djeshme, këshilltarët e Kuvendit Komunal miratuan marrjen e kredisë prej Bankës Europiane për Zhvillim me vlerë prej 5 milionë euro, të cilat do të investohen në rrjetin e kanalizimit Braticë-Mali i Bardhë-Totosh-Kodra. Vendimi për kredinë tjetër nga banka gjermane KFW me vlerë prej 20 milionë eurosh do të merret në seancën e rradhës pas festave. Të dy këto investime kolosale mund dhe duhet ti hapin rrugë investimeve tjera në sektorin turistik, me qëllim revitalizimin e ekonomisë së qytetit.Vendimi për kredinë tjetër nga banka gjermane KFW me vlerë prej 20 milionë eurosh do të merret në seancën e rradhës pas festave. Të dy këto investime kolosale mund dhe duhet ti hapin rrugë investimeve tjera në sektorin turistik, me qëllim rivitalizimin e ekonomisë së qytetit.

  • 1

    Radio