Ekonomi Më shumë

Ministria synon kufizimin e çmimeve

Prej tvteuta18:27, 19 Shkurt 2022

Ministria e Zhvillimit Ekonomik i ftoin të gjithë të interesuarit që në 20 ditët e ardhshme të aplikojnë për shqyrtimin publik lidhur me Projektligjin për masat e përkohshme për kufizimin e çmimeve të produkteve me rëndësi të veçantë për jetën dhe shëndetin e njeriut. Ministria u bëri thirrje qytetarëve, profesionistëve dhe të gjithë të interesuarve që të përfshihen në këtë shqyrtim dhe të japin kontributin e tyre.

Projektligji do të jetë i disponueshëm në ueb faqen e Ministrisë dhe në portalin euprava. Ministria do t’i shqyrtojë të gjitha komentet, vërejtjet dhe sugjerimet e pranuara dhe më pas do të bëjë një raport për shqyrtimin publik. Ligji nuk zbatohet për produktet për të cilat formimi i çmimit është i përcaktuar me ligj të veçantë. Masat mund të zgjasin për aq kohë sa zgjasin gjatë rrethanat që kanë shkaktuan rritjen e çmmeve të këtyre produkteve.

  • 1

    Radio