Sociale Më shumë

Ministria e mbrojtjes ka shpallur thirrje publike për angazhimin e ushtarëve të rinj

Prej tvteuta15:20, 5 Mars 2016

Ministria e mbrojtje s e Malit të Zi me 27 shkurt ka hapur konkurs për pranimin e ushtarëve të rinj me kontrata 12 mujore, e cila do të zgjasë 15 ditë. Të drejtë konkurimin kanë të gjithë të rinjtë dhe të rejat me nënshetësi malazeze prej moshës 18 deri në atë 25 vjeçare.

Koloneli Mehmedin Tahiroviq , tha për televizioini Teuta se tashmë ushtria e Malit të Zi po ecën drejt plotësimit të standardeve të NATO-s, dhe është me shumë  rëndësi që të ketë nivelin më të lartë të organizimit dhe të pjesmarrjes.

Tahiroviq tha se në thirrjet e mëparshme ka pasur interesim të madh dhe të njëjtën gjë pret edhe nga kjo e fundit. Ai shpreh besimin se do të ketë të interesuar edhe nga rradhët e të rinjve të Ulqinit.

  • 1

    Radio