Politikë Më shumë

Ministria e kulturës njofton padi për ngritjen e flamurit shqiptar

Prej tvteuta09:46, 18 Gusht 2019

Ministria e kulturës e Malit të Zi ka njoftuar padi për ngritjen e flamurit shqiptar pa prezencën e atij malazez, në manifestimin “Logu i Tërgajës” të mbajtur në Malësi. Në këtë manifestim, në të cilin ishte prezent edhe lideri i Vetëvendosjes , Albin Kurti, merrnin pjesë banorët e Malësisë dhe ata nga diaspora të cilët gëzuan me një program kulturo-artistik. Ministria arsyeton se ngritja e flamujve të vendeve tjera pa atë malazez nuk është e lejuar me ligj.

  • 1

    Radio